juliala

Awsomeee!

Kategori: Vardag



Hey hey! nu sitter jag hemma hos Astrid! gooosh vad kul vi har det, kunde verkligen inte haft ett bättre nyår<3 Jag ville bara passa på att önska er allihopa ett gott nytt år och en bra kväll. hörs 2012 bitcheeeez

Putting on my glasses, yeah

Kategori: Vardag

*

Några saker du kanske inte visste om mig!

Kategori: Vardag

*Jag har sjukt lätt för att gråta.

*Jag har väldigt höga krav på mig själv

*Har alltid varit lite "äldre" än mina kompisar när jag var liten. Oroade mig alltid och kunde aldrig vara lika bekymmerslös och naiv som de andra var. Så är det nu också.

*Litar på mina närmsta vänner, men

*Har alltid haft svårt för matte, men bra på svenska.

*Ridning är den enda sport jag tycker om.

*Jag hatar att hoppa, skakar i hela kroppen och mår illa när jag måste göra det. Men ändå fortsätter jag tävla för jag vill inte sluta när det går som sämst....

*Jag saknar min gamla skola sjukt mycket.

* Jag hatar förändring.

*Lärare brukar störa sig på att jag gillar att säga vad jag tycker ;)

Mina mål inom ridningen 2012

Kategori: Vardag

*Reglera August bättre när jag ställer honom så att han inte "krullar" ihop sig.

*INTE hoppa på tävling för att jag känner mig pressad till bra resultat. Gör det när DU och HAN är redo TILLSAMMANS.

*Fortsätt jobba på att hopprädslan ska släppa helt.

*Lägg ner mer tid på Romina. Ni kan bli BRA tillsammans.

*HA KUL!

My new years eve

Kategori: Vardag

Hey! Imorgon är det nyårsafton, jag ska va med Astrid= att min nyår kommer bli awsome. Bara nästa år börjar bättre än förra så är väl hälften vunnet? Nu får jag ju iaf starta det nya året med några jag tycker om<3

Varför fortsätter jag?....

Kategori: Vardag

....när det ändå alltid slutar likadant?

5 stopp avbröt banan vid nr 5 kändes inte värt att fortsätta. Vill ju inte sluta tävla efter en sånn här gång men FAN vad jag har lust...

Tur att man har Astrid som muntrar upp en<3

Maybe you should eat your makeup so you can try to be pretty on the inside, bitch!

Kategori: Vardag

Word

Utvärdering av hoppträning 29/12

Kategori: Vardag

Jag kom dit vid 14:00 och fram till typ 15:45 luffade jag mest runt med Emelie och Roanna (de jobbar i stallet).

Vi var rätt många bland annat min ridlärare haha! Vi hoppade 50-60 cm. Fokuset var på att komma rätt på hinderna och ha ett jämt tempo genom banan. Nyttigt för mig eftersom August gärna går i 190 med mig flängande på;).

Efter att hoppat ett kryss och ett rättupstående med bommar så man skulle få in ett galopp språng emellan för att hålla jämt tempo tog Carine bort bommarna.

Sen hoppade vi en liten bana. Först kom man på de två hinderna på långsidan. Sedan fick man ta en sväng ifrån F och fick svänga direkt i landningen mot ett hinder cirka 3-4 m ifrån M. August vägrade på det sista hindret två eller tre gånger, vilket första gången var mitt fel eftersom jag la upp händerna som vid lättsits fast utan sitsen för tidigt och då sa jag typ till honom att hoppa av men det var så tidigt att han stannade. Den andra gången blev han rädd för en som skrapade med foten på läktaren. Det lät som en storm i ridhuset+av regnet så alla hästarna var spända som fiolsträngarxD Sen fick jag över honom!

Så helheten var bra! Vi hoppade banan fler gånger utan stopp:)! Har dock inga större förhoppningar för tävlingen imorgon då jag inte känner mig taggad alls, men det blir jag säkert imorgon! Blir tyvärr inga bilder ni får skylla på min mamma.

Listen up people!

Kategori: Vardag

Alla ni på fb och KIM som kommenterade här, jag har skrivit mitt nya nr på fb!

Samma status som du gillade fucktard Kim!<3

K-k-kaoooz

Kategori: Vardag

Sitter på spårvagnen till stallet, tagga hoppträning på den bästa<3 Fick byta spv på centralen och det är typ storm och regn och kallt mycket folk=kaaaaoz! Yepp det är galet. Nu vill jag bara komma fram och att det inte ska bli värre väder! Du där uppe i himlen kan du unna mig det elle?;)

Visste ni att...

Kategori: Vardag

... Jag inte har någon "förebild" som alla verkar ha. Att ha en känd förebild tycker jag är ganska naivt. Ni ser ju inte hur de är utanför "the spotlight". Just DIN förebild kan ju vara världens jubel idiot. Det kan ju vem som helst vara det är inte min poäng. Min poäng är att du kan aldrig veta. Du ser bara ytan. Om jag måste välja EN person jag skulle ha som förebild skulle det vara jag själv. Varför? För att jag är awsome:)

~always love yourself, cause in the end who's there?~

@Astrids place

Kategori: Vardag

Hey! Lång bloggpause va? ;)

Igår fick jag en IPhone 4s så nu är jag en lycklig tönt ya! Nu är jag hemma hos my brother from another mother (förutom att Astrid råkar vara en tjej) höhö. Vi kollar på how I met your mother. Och bara chillar och bara är lika awsome som vi alltid är hombre!
Puss

Bloggpause

Kategori: Vardag

Nu startar jag min första bloggpause på den här bloggen! Orkar inte blogga just nu...

Gött häng och goa julklappar;)

Kategori: Vardag

Hej på er:) Nu såhär på juldagen när alla julklappar är öppnade och jag åkt hem ifrån pappa så känns det lite vemodigt. Men nu ska ju mina awsome julklappar användas också!
Det jag fått hittils:
*schabrak
*träns
*varma ridhandskar
*tre par ridstrumpor
*fodrade ridskor med stålhetta
*lindor som passar Storås schabraket
*parfym
*dusch grejer
*berlock
*iphone högtalare
*skullcandy hörlurar
*bok
*foto på syrran<3
*plånbok
*ring
*pengar
*presentkort på hööks 500 kr
*Shorts
*planch
*How I met your mother säsong 1
*Sims 3 husdjur
*Sims 3 vardagsliv expansions paket
*Justin Biebers bok

Gick inte att lägga upp bilder-.- är så jävla trött på den här appen nu! Har inte haft en dator sen i oktober för den är på lagning och verkar ALDRIG bli klar:(


Det var mina julklappar, jättenöjd med allt!

Rasister som styr Sverige? Nej tack!

Kategori: Vardag

SverigeDemokraterna, vart ska jag börja?

Det finns ju så otroligt mycket dumt att skriva om! Hela deras politik består av tomma ord och rasistiska uttalanden. En sak deras talesman sa för ett tag sedan har etsat sig fast i mitt huvud "vi ska få ut muslimerna ur Sverige med morot och piska" redan där borde det ju ringa en varningsklocka i de som har röstat på dem's huvud.

När SD fick frågan "varför vill ni stoppa invandringen i Sverige?". Svaret blev "Sverige kan ju inte ta hand om alla". Det finns så många fel i den meningen att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. För det första så kommer det INTE flest invandrare till Sverige av alla världens länder. Och för det andra så tror jag INTE att Sverige "tar hand om" alla som kommer hit. Kolla bara på SD som försöker få bort dem ur landet som om de var nån jävla ohyra det handlar om?

Men nu är ju läget så att det handlar om medmänniskor som ska ha samma rättigheter som ALLA andra. För det ska alla ha oavsett ursprung, bakgrund eller religion. Vet jag på tolv år det borde ju det sitta naturligt för VUXNA MÄNNISKOR.

Det SD (och även vissa andra partier) gör är så sjukt fegt. Att skylla på minoriteter i samhället. Såsom invandrare, hemlösa etc. De fokuserar på att invandrare lever på bidrag och har inga jobb. Ja i vissa fall är det så, men vissa svenskar sitter ju i exakt samma sits?

Och då kan man ju verkligen inte fokusera på hur invandrarna berikar samhället men många olika kulturer och de har Svenskt medborgarskap vilket till en viss del gör dem till svenskar.


Jag tycker att det är dags för Sverige att leva upp till det andra länder tror om oss! Att vi ÄR ett bra land som accepterar alla. För så borde det bli, och det ÄR INTE omöjligt!

Vi borde bara ge SD en liten reality check och få dem att förstå att de skämmer ut oss som land och gör att Sverige kommer längre och längre bort ifrån den illusion andra länder har om oss! Att vi är ett fritt land. De som påstår att Sverige är ett fritt land ljuger. Till en viss land är vi det, men vi uppfyller långt ifrån alla kriterier som ett fritt land innebär. I ett fritt land får alla vara som de är, och accepteras också som de är. Och där är inte Sverige nu.


Och jag hoppas och tror att alla med rösträtt i Sverige har ett vist mått förnuft så att SD ALDRIG kommer vara partiet som styr Sverige. Då kan vi lika gärna gå ur EU och FN och hela alltet för mänskliga rättigheter My ass isåfall.


Jag kommer ALDRIG finna mig i att ha ett parti med de här åsikterna. Det kommer alltid finnas människor som har de här åsikterna, tyvärr och det går inte att ändra. Men ett helt PARTI. Det är galet! Detta är ju en del av politiken! Att tycka och tänka. Men just SD bryter mot en av grundlagarna, Yttrandefrihetslagen "man får tycka och tänka vad man vill sålänge man inte kränker någon annan" och deras politik går ju emot varenda ord i den lagen, det är en galen värld vi lever i!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar.

Kategori: Vardag

Gå med dem som vill dig väl även när dina fickor är tomma, ju mer de spottar på mig desto fortare kommer jag blomma.

We wish you merry christmas and a happy new year!

Kategori: Vardag

Nu är det snart julafton, omg vad jag längtar haha. På julfton ska jag vara hos pappa, på antingen juldagen eller annandagen åket jag t mamma och firar jul där också. En bra sak med att ha skilda föräldrar;) Jag har köpt alla julklappar utom en som jag måste hinna med! Igår köpte vi gran. Jag ville helst ha med varenda pynt till granen vi hade men det fick jag inte;) Jaja här får ni några failade bilder att kolla på:D

Todays facelook

Kategori: Vardag

Ouuf det lät töntigt :>

Idag ska jag t stallet, men inte förens 13 så jag hinner luffa runt hemma ett tag först!

All i want 4 christmas is you

Kategori: Vardag

.:VARNING FÖR HÄSTIGT INLÄGG:.
Heeey! Idag gick jag upp tidigt, första dagen på lovet. Inte okej;) Jag och Kim skulle rida våra älsklingar! Det gick super, han drar som fasen i galoppen ibland min busunge;) Fast samtidigt är det så jäkla gött att känna att han har för fa-an livsglädje! Efter lektionen när jag skulle skritta av honom ledde jag honom ist. Släppte han och skulle se om han följde efter mig, vilket han gjorde:D Han ville gosa hela tiden<3 Jaja ni får ha de bra!

Appen har damp så det blir inga bilder eller en bild det lär ni märka;)

Något jag hatar...

Kategori: Åsikt

.... Det är fanemej en blogg som i princip BARA består av "deepshit", om hur svårt man har det och att ingen förstår hur det är att vara jag. Det går fet bort. Jag kan lova att 80% genomskådar det du är ute efter, nämligen U.P.P.M.Ä.R.K.S.A.M.H.E.T!

Lussedans jaO!

Kategori: Vardag

Och nu är folkdräkts jäveln på också...

Sovmorgon

Kategori: Vardag

Hey! Nu liggerjag i min säng och chillar:) ska dra om typ 25 min? Genrep inför lussedansen! Ska väl bli kul med lussedans men man måste ha * trumvirvel* FOLKDRÄKT. Åååh jag är sjukt ful i folkdräkt, usch:s
Jaja, vi hörs!

Tagga Jullov!

Kategori: Vardag

Åh herreguud vad skönt det ska bli med Jullov! Imorgon är det lussedans börjar 10:15 . Detta lovet ska jag bara chilla, va i stallet och passa på att vara hos pappa! Och snart är det julafton också, GALET. Känns som om hela höstterminen bara flugit förbi? Btw så var det flourlackning i skolan idag, euuw vad äckligt det smakar i munnen. Nu är jag på väg hem och ska bara njuta av att vara läxfri:)
Förlåt för osammanhängande inlägg, ni får en bild på min underbara katt eftersom jag ser helt mongolid ut idag;)

Gothenburg by night

Kategori: Vardag

.

Ego girl

Kategori: Vardag

.: Zahra Julia Filippa Lundén Azzeddine:.

Tillbaka ifrån båten!

Kategori: Vardag

Hey hey! Nu är jag tillbaka ifrån båten. Är 7kt trött efter en enormt rolig dag! Vi spelade på gamble maskinerna, chillade träffade Nicke nyfiken;) och eftersom min pappa jobbar som resturang chef där så fick vi gå upp till bryggan (där kaptenerna styr) fick värsta lilla kapten outfiten och sitta där de styr! Höhö dä va kuul! SJÄLVKLART köpte vi fet med godis i taxfreen. Var där med: Mina kusiner Emelie och Malin, Malins kompis Sandra, deras mamma, deras systerson Nemo, Min "låtsats mamma", min syrra och pappa då. När jag och Emelie står och kämpar för våra liv med att vinna lite money vid spel aparaterna, hon vann som mest 50 kr och jag 15 -.-. Iaf så hör man woho och det börjar rassla i en av apparaterna. Då har såklart en kärring på 70+ vunnit 360 kr. Men iaf så har jag haft en super dag, som vi måste göra om snart igen <3

Svar på kommentar

Kategori: Vardag

Elsa om Ny blogg, samma jävel!: Yeeaaahh! Saknat ditt bloggischanndee Du följer väl som alltid hahaha http://elsamariacaroline.blogg.se http://caandy.blogg.se lovyou Hej Elsa<3 klart jag läser dina bloggar, du är ju mitt liv;)

Köpenhamn all day looong!

Kategori: Vardag

Hey bloggläsare! Jag är uppe 07:15 på en lördag fml. Nejdå jag ska till Köpenhamn med syrran några kusiner m.m så det ska bli kul. Taxfree here I come höhö. Kommer nog hem vid 18/19 tiden ? Då får vi se om jag har något att säga så blir det mer blogg ing då kanske dyker några tidsinställda upp, det blir en överaskning.

The power of the plattång

Kategori: Vardag

Jag beslutade mig för att försöka tämja det afrikanska fågelboet. Ja ni mitt hår kan se mycket värre ut än på före bilden. Minsta lilla fukt ute och kabooom, hey afro. The hard life of the half moroccan people;)

Åh vad jag älskar mina ovärda inlägg<3 Det gör väl ni med, Vavava??

Ny blogg, samma jävel!

Kategori: Vardag

Hey! Det är jag som är Julia, ifall ni inte förstått det redan;) Jag är 12 år, rider och är allmänt random! Enda skillnaden från att ha blogg och inte ha det är att från och med NU kommer vissa av er läsa om min random vardag so lets enjoy it bitcheS;)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Vardag